2009. július 26., vasárnap

Szétszedem, összerakom


Az első ilyen fogás egy éve született amikor vacsorára tálaltam főnökömnek egy kérdés kíséretében.Melyik étel újragondolása ez? A válasz gyorsan érkezett: gödöllői csirkecomb.

Gödöllőn nem szerepelt étlapon eddig ez az étel, a miénkre felkerült. A vendégek mint ismerős nevű ételt gyakran választották, de azért a felszolgálók felhívták figyelmüket, hogy kicsit másra számítsanak mint a megszokott töltött csirkecomb. A visszajelzések szerint nem csalódtak, érdekes alternatívának találták e fogást.

Az első verziónál, a csirkecomb és a máj konfitálva volt, a töltelékből készült "zsemle tortácskával", grillezett vargányával és zöldborsó pürével tálalva.
A mostani változat /Gödöllői csirkecomb 2.0/ erdeigombás zsemlés töltelékbe bújtatott konfitált alsócombokkal készül, tejszínes krémes májas mártással és zöldborsó chipssel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése